Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Patently Stupid nieuw spel in Jackbox Party Pack 5

Het vierde spel voor dit nieuwe Party Pack is bekend, het heet "Patently Stupid". Naast informatie hebben we ook een trailer voor jullie!

Het is al weer tijd voor het vijfde deel in de Jackbox Party Pack serie. De eerste drie spellen in dit pakket waren al bekend en vandaag werd ook het vierde spel bekend gemaakt: “Patently Stupid” 

Zoals de naam al enigszins doet vermoeden gaat het hier om het bedenken van (idiote) patenten. Het spel werkt als volgt: Een speler bedenkt een bizar probleem. De andere speler(s) moet(en) daar vervolgens een (misschien wel net zo’n gekke) oplossing voor bedenken.

Het is aan de spelers om zo snel mogelijk een naam én tekening te bedenken die hun patent het beste beschrijft. Om het allemaal nog net een stapje ongemakkelijker te maken is het ook nog de bedoeling dat de spelers hun idee daarna aan de groep presenteren. Op die manier moet de speler de opdrachtgever overhalen om voor zijn of haar idee te kiezen.

Enige creativiteit is dus wel vereist bij dit spel. Overigens is dat bij bijna alle Jackbox Party Pack spellen een goede eigenschap. Bekijk hieronder de trailer die deze nieuwe (mini)game in actie laat zien.