Nieuwe gameplay video Team Sonic Racing

Met Team Rose en Ice Mountain

Team Sonic Racing combineert elementen van arcade en snelle racegames in competitieve stijl. Je kunt in je eentje racen, maar ook samenwerken in een team door power-ups en snelheidsboosts te delen. Er zullen een online multiplayer- en lokale co-op-modi met 12 spelers per race zijn. Lokaal kun je samenspelen in splitscreen met vier spelers in diverse offline en online racemodi, waaronder de Grand Prix-modus, Exhibition-modus, Time Trials en de Team Adventure-modus.

In de vandaag verschenen gameplay trailer nemen we een kijkje in Team Rose en op de ijzige ondergrond van Ice Mountain. Bekijk de trailer hier:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie