Super Smash Bros. Ultimate Direct aangekondigd voor aankomende woensdag

Zorg dat je om 16:00 klaar zit. 

Aanstaande woensdag krijgen we meer te horen en te zien van de aankomende Super Smash Bros-titel voor de Nintendo Switch. Nintendo heeft namelijk een nieuwe Nintendo Direct aangekondigd welke geheel in het teken staan van deze game. De direct zal aankomende woensdag plaatsvinden en is te zien om 16:00 uur. Wat we precies kunnen verwachten is nog niet bekend. Je kunt de Direct meekijken op Daily Nintendo en natuurlijk vind je het laatste nieuws daarna ook bij ons op de website.

22 gedachten over “Super Smash Bros. Ultimate Direct aangekondigd voor aankomende woensdag

   • 06/08/2018 om 18:27
    Permalink

    Ik zie Travis nu echt niet gebeuren, maar de reden waarom de Octolings waarschijnlijk wel aan bod komen is omdat 2018 het jaar van dr octoling is, remember? 2 directen terug. En toevallig is de datum van deze direct 8/8/2018, 3 achten! Toeval? Ik denk het niet.

   • 06/08/2018 om 19:42
    Permalink

    @mario101 Sakurai heeft nooit gezegd dat hij Travis in de game wil.

    Daarnaast heeft Octoling een veel grotere kans om in smash te komen dan Travis (ookal is de kans erg klein). Sakurai heeft gezegd dat 3th party karakters speciaal zijn en alleen bedoeld zijn voor karakters met een legendarische status. Dit is Travis zeker niet.

    Octoling kan erg makkelijk een echo fighter zijn (van inkling). Dit kost zeer weinig moeite vergeleken met het toevoegen van gloednieuwe karakters.

    • 06/08/2018 om 20:04
     Permalink

     @pokemontrainerred, Octolings hebben weinig kans want dat zou te vroeg zijn, (en we hebben de Inklings nu al, bovendien zou dat de kans op een andere characters verkleinen, we krijgen niet erg veel andere characters meer dus nee), Sakurai heeft wel gezegd dat hij Travis er graag in heeft in een interview zoek maar op, ik hoef echt niet meer Splatoon de Inklings (en Squid Sisters als Assist Trophy, met nog wat trofeeën) zijn genoeg, wil jij niet wat andere characters zien?

     • 06/08/2018 om 21:34
      Permalink

      Weet je, we zien overmorgen wel 🙂

     • 07/08/2018 om 14:00
      Permalink

      @mario101 @maxx niet waar.

      Suda51, de maker van de Travis games heeft gezegd dat hij Travis erg graag wil zien in Smash. Sakurai zelf heeft nooit gezegd dat hij Travis in smash wil. Ik heb het nagevraagd bij Pushdustin van Source gaming (Zij volgen al het smash nieuws en vertalen vele tweets/colums/interviews van sakurai) en die zegt ook dat Sakurai dat nooit heeft gezegd.

      Wel zijn sakurai en suda51 vrienden.

      Travis blijft een indie karakter die niet super bekend is dus maakt hij zeer weinig kans.

      Daarnaast zorgt een echo fighter als octoling niet voor minder andere karakters. Echo fighters gebruiken de moves en animaties van een andere fighter en zijn dus relatief makkelijk te maken.

      Het is ook helemaal niet te vroeg voor octoling. Octoling is immers even oud als inkling. Toch denk ik ook niet dat octoling in de game komt omdat hij te veel op inkling lijkt.

      Ik heb het hierboven dus NIET gehad over welke karakters ik zou willen zien, puur hoeveel kans ze hebben.

      Zelf heb ik namelijk ook liever Travis dan Octoling, hoewel ik niet vind dat er al “te veel” Splatoon in de game zit (ook niet te weinig)

      Zelf denk ik dat Elma van xenoblade x en Issabelle van Animal Crossing (als echo fighter van villager) meer kans maken.

      Ik zou graag een arms karakter en Rex + Pyra uit Xenoblade 2 willen, maar ik weet ook wel dat het daar te vroeg voor is.

 • 07/08/2018 om 01:17
  Permalink

  Rayman, kom op man! Ubi en Ninty zijn dikke matties nu dus het moet makkelijk lukken. Ik krijg wel een enorm slappe passer als er een rabbit (mario/peach/yoshi/we) wordt toegevoegd.

 • 07/08/2018 om 08:40
  Permalink

  Tbh, ik zie gebeuren dat de meest aangevraagde characters van de smash ballot inkomen. King K. rool en andere legit characters maken een grotere kans dan Travis en octolings.

Geef een reactie