Super Baby Vegeta te zien in nieuwe gameplaybeelden Dragon Ball Xenoverse 2

Er is ruim 8 minuten aan beeldmateriaal opgedoken van Dragon Ball Xenoverse 2 op de Nintendo Switch.

Dragon Ball Xenoverse 2 is het vervolg op Dragon Ball Xenoverse en verscheen eerder al op de PlayStation 4 en Xbox One. Op deze platformen werd de game vrij goed ontvangen en op de Switch is dit zeker geen ander geval. De game zal regelmatig worden voorzien van nieuwe DLC. Binnenkort zal het personage Super Baby Vegeta toegevoegd worden aan de game, de beelden kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie