Spionnen outfit Splatoon 2 krijgt nieuwe trailer

Een aantal weken terug gaf het Japanse CoroCoro Magazine aan groot nieuws te hebben. Het ging om de spionnen outfits in Splatoon 2. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven. 

Lezers van het Japanse CoroCoro Magazine kunnen binnenkort een leuk extraatje verwachten. Bij het september nummer van CoroCoro zit een speciale code waarmee het spionnen outfit gedownload kan worden in Splatoon 2.

Het is voor het eerst dat Nintendo de samenwerking aangaat met een ander bedrijf om zo DLC uit te geven voor Splatoon. Eerder zagen we al wel bij Mario Kart 8 een samenwerking bij een ander bedrijf. Daar ging het om de Mercedes auto’s die voor iedereen te downloaden waren.

Een groot verschil met deze samenwerking is dat de DLC dit keer enkel voor de mensen is die ook daadwerkelijk het CoroCoro Magazine in huis halen. Voor Amerikanen en Europeanen is het lastig om aan dit maandblad te komen. Zelfs als het je lukt om een exemplaar in handen te krijgen is het nog niet zeker of de downloadcode werkt in de Europese versie van het spel.

Of wij het in Europa nu wel of niet kunnen krijgen maakt het natuurlijk niet minder interessant om te zien. Daarom hieronder de nieuwste trailer van deze DLC.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie