Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Sonic Mania Plus voor de Switch (verlopen)

Maak kans op deze unieke editie van Sonic Mania.

Maak kans op deze unieke editie van Sonic Mania!

Vorig jaar verscheen Sonic Mania onder andere voor de Nintendo Switch. Het spel bracht de klassieke 2D Sonic gameplay terug en werd erg goed ontvangen. Sinds kort is er ook een fysieke versie verschenen met als titel Sonic Mania Plus. Deze unieke editie bevat een prachtig artbook en een Sega Mega Drive cover. Ook bevat het spel twee nieuwe personages en een nieuwe game mode.

Zou jij Sonic Mania plus graag aan jouw collectie willen toevoegen? Dan hebben we goed nieuws voor je want in samenwerking met Koch Media mogen we 1 exemplaar verloten! Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo.

Meedoen kan tot en met 3 augustus. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het eventueel niet aankomen van prijzen per post.  De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adresgegevens door te geven. Deze informatie wordt na versturen direct weer verwijderd en zal niet met derden worden gedeeld. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot.