Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Octopath Traveler meer dan een miljoen keer verkocht

Dat maakte de Japanse bedrijven, Nintendo en Square-Enix, zojuist bekend.

Dat maakte de Japanse bedrijven, Nintendo en Square-Enix, zojuist bekend.

Octopath Traveler werd 13 juli uitgebracht en is sindsdien regelmatig over de toonbank gegaan. De JPRG-titel is een van de titels geweest die tijdens het persevenement van de Switch in begin 2017 werd onthuld. Het duurde echter anderhalf jaar voordat de game het levenslicht zou zien, maar dat heeft de game geen windeieren gelegd. De game werd rijkelijk beloond met mooie cijfers en werd geliefd door de unieke presentatie.

De game biedt acht verhalen aan die je in wisselende volgorde kan afwerken. De verhalen zijn ondersteund door een prachtige soundtrack en mooie 2D-HD graphics, waarin sommigen nostalgische gevoelens vanuit het SNES-tijdperk voelen opbloeien, en een aardige moeilijkheidsgraad. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de game niet alleen beloond werd met mooie recensies, maar ook met een goede verkoopresultaat. De game weet binnen drie weken een miljoen keer te verkopen en zorgt regelmatig voor een uitverkochte status in Japan.

Ter viering van het mooie resultaat hebben de ontwikkelaars de onderstaande afbeelding gedeeld. Heb jij de game al gespeeld of ben je nog in twijfel? Laat ons weten wat jouw ervaringen zijn met Octopath Traveler!