De geschiedenis van…

Een nieuw rubriek met het oog op het verleden.

De afgelopen weken kon je bij Daily Nintendo artikelen een nieuw rubriek vinden en artikelen lezen die de geschiedenis van serie of personage beschreef. Onder de noemer “De geschiedenis van…” werd de serie Star Fox als eerste uitgelicht. Vanaf volgende week kan je kennis maken met een andere serie uit de rijke geschiedenis van Nintendo. Voor wie in spanning zit af te wachten, de intergalactische vos zal het stokje overdragen aan Samus Aran, wat gaat inhouden dat de Metroid-serie voorzien zal worden van wekelijke specials.

Mocht je de voorgaande specials hebben gemist, dan kan je ze hier eenvoudig terugvinden:

Mochten er verzoekjes zijn, schroom dan niet om een bericht achter te laten. Een belangrijk aspect hierbij is dat het onderwerp betrekking heeft op een game die in de nabije toekomst wordt uitgebracht. En wie weet wordt jouw verzoekje uitgelicht in een komende “De geschiedenis van…”

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie