Nieuwe simulatie game voor de Switch

Altijd al willen weten hoe de wereld er door de ogen van een bij uitziet? Bee Simulator geeft je deze unieke mogelijkheid. 

Simulatiegames zijn niks nieuws, ook niet voor de nog relatief jonge Nintendo Switch. Deze spellen heb je dan ook in alle soorten, van Farming Simulator tot Flight Simulator. Vandaag kunnen we een nieuw spel aan dit rijtje toevoegen: Bee Simulator.

Net als in iedere simulatie game kruip je hierbij in de huid van iets of iemand. In dit geval dus de bij. Vlieg rond door Central Park (New York) en ontdek hoe een bij zich de hele dag bezig houdt. Dit ontdekken doe je in drie verschillende modi. Er is een verhaalstand voor een speler, hierin ontdekt je de wereld door middel van opdrachten. Ook is er een multispeler stand waarbij je zowel met als tegen elkaar kan spelen. Tot slot is er nog de vrij spelen stand, hierin kan je op je eigen gemak de wereld van de bij ontdekken.

Wanneer we dit spel kunnen verwachten is nog niet bekend. Wel hebben de ontwikkelaars vast een trailer vrijgegeven van dit toch wel hele bijzondere spel. Bekijk deze trailer hieronder.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Nieuwe simulatie game voor de Switch

Geef een reactie