Undertale op 15 september naar Japan, Collectors Edition aangekondigd

Undertale heeft een Japanse releasedatum gekregen, daarnaast is er een Collectors Edition onthuld.

Op 15 september zal de populaire indie game voor het eerst op een Nintendo platform verschijnen. Vooralsnog is dit alleen voor Japan bevestigd. De game zal 1500 yen gaan kosten in de eShop, de fysieke versie gaat 4000 yen kosten en bevat een boekje met het verhaal van de game.

De collectors edition is een stukje boeiender. Deze zal voor 8800 yen verkocht worden maar bevat een goede lading aan extra’s. Natuurlijk zit de game in deze bundel, maar daarnaast bevat het nog een 2-disc soundtrack, een boekje met bladmuziek van zes nummers, één van zes boekenleggers, één van drie microfiber doekjes en een music box hangertje.

Undertale Collectors Edition

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Undertale op 15 september naar Japan, Collectors Edition aangekondigd

  • 01/08/2018 om 14:44
    Permalink

    Wow! Die ziet er erg sexy uit inderdaad. Maar wel best prijzig voor ongeveer 80 euro.. Heb zelf undertale nog nooit gespeeld en wel heel veel over gehoord, is het het waard om te proberen te gaan voor die super editie?

  • 01/08/2018 om 17:08
    Permalink

    Undertale is een superspel, maar deze collectors editie is toch wel zeer overdreven duur. Voor die prijs verwacht ik nog een 15 cm figuur van Sans erbij.

Geef een reactie