SubaraCity volgende week naar Nintendo Switch

Bouw de stad van je dromen in SubaraCity voor Nintendo Switch.

Circle Entertainment en Flyhigh Works hebben vandaag aangekondigd dat SubaraCity volgende week naar de Nintendo Switch komt. De game verscheen eerder al voor de Nintendo 3DS. SubaraCity is een puzzelgame waarin je steden bouwt door blokken te combineren met dezelfde kleur. Wanneer je goede combinaties maakt, worden de gebouwen groter. Er is ook een nieuwe trailer vrijgegeven, deze kun je hieronder bekijken. SubaraCity is vanaf 9 augustus beschikbaar in de eShop van de Nintendo Switch voor een prijs van 5 euro.

 

 

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “SubaraCity volgende week naar Nintendo Switch

Geef een reactie