Animal Crossing Pocket Camp Update nu uit

Versie 1.7.0 van Animal Crossing Pocket Camp is nu te downloaden.

De relaxende game Pocket Camp welke gratis te downloaden is op mobiele apparaten, heeft een nieuwe update gekregen. Het gaat deze keer om een aantal kleine veranderingen die het speelplezier moeten verbeteren. Zo moet het nu makkelijker zijn om in de tuin te werken en zijn er verschillende bugs gefixed.

De patch notities geven de volgende veranderingen aan:

  • Updated the goals feature.
  • Made the garden easier to use.
  • Made it possible to further increase the number of items (bugs, fish, etc.) you can carry.
  • Adjusted on-screen display.
  • Implemented other bug fixes.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Geef een reactie