Nintendo maakt best verkochte Switch games bekend

Wie staat er op nummer één?

Het is bijna niet te bevatten dat de Nintendo Switch nog maar anderhalf jaar uit is. Inmiddels zijn er ontzettend veel games uitgebracht. Dit varieert van gloednieuwe games tot aan heruitgaven van zowel Nintendo als derde partijen. Vandaag maakte Nintendo bekend dat de Nintendo Switch bijna 20 miljoen keer is verkocht. Dit resulteert dan ook in een toename van software verkoop. In het onderstaand lijstje kan je waarnemen welke Switch-games het meest zijn verkocht. Twee daarvan zijn titels die nog niet zo heel lang geleden zijn uitgebracht, maar al aardig in huis werd gehaald, te kennen als Donkey Kong Country: Tropical Freeze en Mario Tennis Aces.

  • Super Mario Odyssey – 11.17 million
  • Mario Kart 8 Deluxe – 10.35 million
  • Zelda: Breath of the Wild – 9.32 million
  • Splatoon 2 – 6.76 million
  • 1-2 Switch – 2.45 million
  • ARMS – 2.01 million
  • Kirby Star Allies – 1.89 million
  • Xenoblade Chronicles 2 – 1.42 million
  • Donkey Kong Country: Tropical Freeze – 1.40 million
  • Mario Tennis Aces – 1.38 milion

Met titels als Mario Kart 8 Deluxe en Donkey Kong Country: Tropical Freeze bewijst Nintendo dat de Wii U-ports nog altijd gewenst zijn bij Switch-gamers. Kunnen we binnenkort nog meer heruitgaven verwachten?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

4 gedachten over “Nintendo maakt best verkochte Switch games bekend

Geef een reactie