5 minuten aan Digimon Survive beelden

Nog meer beelden van Digimon Survive!

Eerder vandaag lieten we nog de debuut trailer zien van Digimon Survive zien, de Survival SRPG die naar de Switch komt. Dat was echter niet het enige wat ze tijdens de Digimon Thanskgiving 2018 Special Meeting & Latest Game Newsflash lieten zien. Naast de debuut trailer, die je hier kunt bekijken, lieten ze ook enkele minuten aan gameplay zien. Die video kun je hieronder bekijken.

Digimon Survive zal een Survival SRPG worden die 2D en 3D combineert in veel verschillende genres. Conversaties gaan doormiddel van 2D afbeeldingen, de speler zal verschillende keuzes krijgen die invloed hebben op het vervolg van je avontuur.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “5 minuten aan Digimon Survive beelden

  • 30/07/2018 om 17:28
    Permalink

    Deze trailers en speelstijl maken mij niet echt enthousiast. Wat wel zonde is, want Digimon is wel kneitertje vet.

    Het DNA digivolven dus mergen van verschillende beesten. Het terug kunnen naar prevolutions omdat ze uitgeput raken. Veel meer evoluties per starter, door verschillende items. Je zou zoveel met Digimon kunnen doen, ook strategisch. Ik denk aan verschillende Battles achter elkaar waarbij de moeilijkheid komt in het feit dat je monsters terug gaan naar prevolution status. Succes met je “dratini” tegen de “Dragonites” van tegenstander 5.

    Jammer genoeg heeft wat mij betreft geen enkel spel een wauw factor zoals Pokémon dat heeft. Terwijl deze twee onderscheidende factoren (mergen in Pokémon is zeer beperkt), maakt voor mij dat Digimon misschien wel boven Pokémon uit kan stijgen.

Geef een reactie