Nintendo kondigt nieuw Nintendo Labo-pakket aan

Nintendo bouwt verder aan het Nintendo Labo-concept.

Onder het motto bouwen en spelen tegelijk bracht Nintendo vorig jaar Nintendo Labo op de markt. Het is zoals Nintendo het zelf omschrijft ‘een gloednieuwe spelervaring voor de Nintendo Switch’ waarbij je bouwwerken van karton in elkaar kunt zetten om er vervolgens mee te gaan spelen op de Nintendo Switch. Nintendo heeft nu een nieuwe Nintendo Labo-versie aangekondigd welke in september dit jaar moet verschijnen. Het gaat hierbij om het Nintendo Labo Toy-Con 03 – Voertuigenpakket welke verschillende voertuigen bevat om zelf in elkaar te gaan zetten. Eerste trailer Daarvan kun je hieronder bekijken.

6 gedachten over “Nintendo kondigt nieuw Nintendo Labo-pakket aan

 • 27/07/2018 om 10:54
  Permalink

  Ziet er leuk uit, maar daar is het ook mee gezegd.

  Ik heb er niet de plaats voor om het daarna te plaatsen en ik vind hem ook nog eens te duur.

 • 27/07/2018 om 13:50
  Permalink

  zeg nu eens eerlijk redactie hebben jullie Labo gekocht ? Ja he ? foto’s please :))) Ik zie jullie al helemaal zitten, knutselend met een labo piano …., maar ff serieus, Karton gaat stuk he, en kun je dat stuk karton ook opnieuw gebruiken voor wat anders, of is het de piano labo box, de gitaar labo box ….

 • 27/07/2018 om 18:23
  Permalink

  Ziet er weer erg leuk uit, dit blijft een interessant concept.

  Wel gek dat er geen Mii in de voertuigen zit. Ik heb persoonlijk een spuughekel aan die avatars, maar je zou het hier dan toch wel weer verwachten. Geeft Nintendo de Mii op?

 • 29/07/2018 om 09:16
  Permalink

  Ik denk nog steeds dat ze beter een samenwerking hadden kunnen aangaan met Lego. Karton gaat stuk, mensen gaan echt niet zo veel geld uitgeven aan iets dat zo snel stuk kan. Lego gaat levenslang mee en is als vertrouwd merk bekend bij iedere ouder.

  Gemiste kans, want dit gaat hem in het westen niet worden.

Geef een reactie