Crossing Souls krijgt launchtrailer

Crossing Souls is vandaag uitgekomen voor de Nintendo Switch en de release wordt gevierd met een trailer!

Crossing Souls is een action-adventure game die zich afspeelt in het California van de jaren 80. Een groep vrienden ontdekt een mysterieuze roze steen waarmee ze tussen twee dimensies kunnen reizen: het uitgangspunt voor een groots avontuur waarbij ze betrokken raken in een groot overheids complot. In de game bestuur je vijf verschillende personages, elk met hun unieke vaardigheden en gevechtsstijl. Door tussen personages te wisselen wanneer dat nodig is win je gevechten en los je puzzels op, waarmee je probeert je familie en de wereld van de ondergang te redden. De trailer kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie