Sleep Tight krijgt launch trailer

Trek ten strijde met je ergste nachtmerries!

De makers van het spel ”Sleep Tight”, We Are Fuzzy, vieren de launch van hun spel met een gloednieuwe trailer vol monsterlijke wezens. Zo krijgen we een voorproefje van alle personages, de verschillende game modus aanwezig in het spel en een stukje gameplay waarbij het personage zich een weg schiet door de hordes monstertjes!

Bekijk de nieuwe launch trailer hieronder!

Ga jij dit spel halen? laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Sleep Tight krijgt launch trailer

Geef een reactie