Reggie Fils-Aime duikt op in lip sync video Seattle Police Department

De laatste plek waar je de Nintendo of America president verwacht.

Het Seattle Police Department heeft een bijzondere video geüpload. In de video lijkt het hele politiekorps mee te doen aan een lip sync challenge door het centrum van Seattle. Waarom berichten wij hierover? Rond de twee minuut dertig aanduiding in de video zit niemand minder dan Reggie Fils-Aime op een bankje te lip syncen, compleet met Nintendo Labo-piano.

Achter Fils-Aime staat een agent met een gitaar, ook gemaakt van Nintendo Labo-karton. Wat precies de gedachte was achter de cameo van Fils-Aime is onbekend, maar het is zeer bijzonder om te zien. Misschien is het wel een aparte marketingtruc om Nintendo Labo te promoten.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Reggie Fils-Aime duikt op in lip sync video Seattle Police Department

Geef een reactie