Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Reggie Fils-Aime duikt op in lip sync video Seattle Police Department

De laatste plek waar je de Nintendo of America president verwacht.

De laatste plek waar je de Nintendo of America president verwacht.

Het Seattle Police Department heeft een bijzondere video geüpload. In de video lijkt het hele politiekorps mee te doen aan een lip sync challenge door het centrum van Seattle. Waarom berichten wij hierover? Rond de twee minuut dertig aanduiding in de video zit niemand minder dan Reggie Fils-Aime op een bankje te lip syncen, compleet met Nintendo Labo-piano.

Achter Fils-Aime staat een agent met een gitaar, ook gemaakt van Nintendo Labo-karton. Wat precies de gedachte was achter de cameo van Fils-Aime is onbekend, maar het is zeer bijzonder om te zien. Misschien is het wel een aparte marketingtruc om Nintendo Labo te promoten.