Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nickelodeon Kart Racers officieel aangekondigd

Bekijk hier ook enkele screenshots.

Bekijk hier ook enkele screenshots.

In GameStop was te lezen dat Nickelodeon Kart Racers gepland stond voor Nintendo Switch voor vorige maand. Nu pas is het spel officieel aangekondigd door GameMill Entertainment, ook hebben zij bekend gemaakt dat de game gepland is voor het later dit jaar.

Nickelodeon Kart Racers is een multiplayer race spel, zoals Mario Kart, maar dan met iconische Nickelodeon karakters. Dus als je ooit graag op de Switch wilde racen met Spongebob, Sandy, of een van de Ninja Turtles, het gaat mogelijk zijn! Het spel zal 24 slijm-geïnspireerde banen bevatten om op te racen. Ook is er de mogelijkheid om met vier spelers te spelen in de lokale multiplayer modus of battle mode.

Hieronder vind je de eerste screenshots en de boxart van het spel.