Iconoclasts heeft een releasedatum gekregen

Deze avontuurlijke actie-platformer zal begin volgende maand al te spelen zijn op de Switch.

Dangen Entertainment, de Japanse uitgever, heeft een nieuw bericht gedeeld. Iconoclasts zal 2 augustus beschikbaar zijn in de eShop. Vooralsnog lijkt dit ook de Westerse releasedatum zijn, maar als dit niet het geval blijkt te zijn, kun je dat bij ons zo snel mogelijk lezen.

Iconoclasts zal een variatie aan moeilijkheidsgraden bieden. Volgens ontwikkelaar Joakim Sandberg zal er ook een moeilijkheidsgraad zijn waar je door de lastigere levels komt zonder dood te gaan. Hieronder hebben we een trailer toegevoegd van Iconoclasts.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie