Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Iconoclasts heeft een releasedatum gekregen

Deze avontuurlijke actie-platformer zal begin volgende maand al te spelen zijn op de Switch.

Deze avontuurlijke actie-platformer zal begin volgende maand al te spelen zijn op de Switch.

Dangen Entertainment, de Japanse uitgever, heeft een nieuw bericht gedeeld. Iconoclasts zal 2 augustus beschikbaar zijn in de eShop. Vooralsnog lijkt dit ook de Westerse releasedatum zijn, maar als dit niet het geval blijkt te zijn, kun je dat bij ons zo snel mogelijk lezen.

Iconoclasts zal een variatie aan moeilijkheidsgraden bieden. Volgens ontwikkelaar Joakim Sandberg zal er ook een moeilijkheidsgraad zijn waar je door de lastigere levels komt zonder dood te gaan. Hieronder hebben we een trailer toegevoegd van Iconoclasts.