Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Mania heeft nieuwe geheime cheat codes

Gotta cheat!

Gotta cheat!

De oude Sonic the Hedgehog-games stonden bekend om hun geheime cheat codes die veelal gevonden werden in de Sound Tests van de spellen. Nu zijn er nieuwe cheat codes gevonden in Sonic Mania. Hoewel ze op alle consoles werken, is het onduidelijk of de Encore-DLC moet worden gekocht voor het originele spel of dat ze werken op een volledig gepatchte vanilla-versie van Sonic Mania. De codes zijn niet compatibel met de Encore-modus en sommige werken alleen als je Sonic speelt.

Spelers kunnen de codes activeren door naar de Mania-modus te gaan en “No Save” te bezoeken. Hierna moet de code ingevoerd worden voor de levelselectie. Bij de Switch-versie houd je “Y” ingedrukt en selecteer je “No Save”. Je komt dan in het levelselectiescherm terecht. Scrol door naar de Sound Test en speel de volgende geluiden af om de gewenste code in te schakelen:

  • 3 3 3 1 9 7 9 0 8 1 1 – Verandert alle dieren in eekhoorns.
  • 4 1 2 6 – Krijg alle Chaos Emereld
  • 1 9 9 2 1 1 2 4 – Oneindig veel ‘Continues’
  • 2 0 1 8 0 6 2 3 – Forceer Encore-modus
  • 1 9 8 9 0 5 0 1 – Onbekend
  • 2 0 1 7 0 8 1 5 – Super Sonic Flight in normale levels (Je hebt geen Super Sonic nodig om dit te triggeren).
  • 9 0 0 1 – Maximale controle voor Sonic (Dropdash, Super Peel Out, Insta-Shield)
  • 0 0 0 0 6 2 1 4 – Zet Super-muziek uit