Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 6

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

16 juli 2018

De week begon met een vechter van de dag: de baby-Pokémon Pichu. Pichu is al zeventien jaar niet meer verschenen in een Smash Bros.-titel, maar daar brengt Ultimate verandering in. In Super Smash Bros. Melee stond Pichu bekend als een joke character: een personage dat eigenlijk de capaciteiten van een goede vechter mist. Pichu had namelijk een groot nadeel, want telkens als hij een elektrische aanval deed, leed hij zelf ook schade. Schade lijdt Pichu nog steeds, maar zijn elektrische aanvallen hebben wel een groot bereik en brengen veel schade toe aan tegenstanders. Zijn Final Smash is een razendsnelle versie van Volt Tackle.

 

17 juli 2018

Op dinsdag kregen we nieuwe beelden van een level van de dag: Moray Towers, of Tonijntorens in de Nederlandse versie. Fans zullen dit level wel herkennen uit beide Splatoon-titels. De hoge torens hebben een dag- en nachtversie en oplettende spelers zullen Judd en Li’l Judd kunnen spotten. Hou ze goed in de gaten, want Judd hijst de vlag in de kleur van de vechter of het team dat aan de leiding gaat.

18 juli 2018

Op woensdag stonden ons twee aankondigingen te wachten. Ten eerste kregen we het nummer ‘Snake Eater’ uit de Metal Gear-games te horen. Deze soundtrack zal waarschijnlijk te horen zijn in Shadow Moses Island, of een nog niet aangekondigd nieuw level voor de serie.

Als tweede kregen we woensdag beelden van een terugkerend level: Wily Castle. Dit level verscheen voor het eerst in Super Smash Bros. for Wii U/3DS, waarbij in elke versie verschillende hindernissen werden gebruikt. In de nieuwe versie zullen de hindernissen uit de vorige games allebei tevoorschijn komen. De Yellow Devil keert ook terug en veroorzaakt een grote explosie als hij is verslagen, maar de speler die de genadeklap uitdeelt, lijdt geen schade.

19 juli 2018

Bowser Jr. was een van de laatste personages die als nieuwkomer werd aangekondigd voor Super Smash Bros. for Wii U/3DS en keert natuurlijk weer terug voor Super Smash Bros. Ultimate. Als Bowser Jr. wordt aangevallen, lijdt hij minder schade als de klappen op zijn Jr. Clown Car terecht komen. Wederom zijn zijn verschillende kleurenvariaties de zeven Koopalings en is zijn Final Smash Shadow Mario Paint, waarbij hij een grote X op het scherm tekent die schade doet aan iedereen die ermee in aanraking komt.

 

20 juli 2018

De laatste aankondiging van de week is een item van de dag: de Poké Ball Pokémon Bewear. Bewear ziet er misschien wel lief en knuffelbaar uit, maar laat je niet misleiden, want Bewear is een ontzettend krachtige tegenstander. Hij is heel traag, maar als hij je te pakken heeft, is het gedaan met je.

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie