Stardew Valley multiplayer trailer

De multiplayer update komt steeds dichterbij!

ConcernedApe heeft een nieuwe trailer online gezet voor Stardew Valley, waarin de multiplayer update wordt laten zien.  De video kun je hieronder bekijken.

Aan het eind van de railer wordt de release datum vernoemd, de multiplayer update zal vanaf 1 augustus beschikbaar zijn. Juich alleen nog niet te vroeg, want deze release datum geld alleen voor de PC versie van de game. Er is nog geen duidelijkheid over wanneer de update naar de PS4 en Switch komt, maar we zijn in ieder geval weer een stap dichterbij!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Stardew Valley multiplayer trailer

Geef een reactie