Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cartoon Network geeft trailer vrij voor Megaman: Fully Charged

Vanaf 5 augustus zal deze nieuwe Megaman cartoon in de VS op Cartoon Network worden uitgezonden.

Vanaf 5 augustus zal deze nieuwe Megaman cartoon in de VS op Cartoon Network worden uitgezonden.

Deze serie lijkt qua plot anders te zijn dan de originele games, maar heeft wel invloeden uit de originele spellen meegenomen. In de tekenfilm volg je hoofdpersoon Aki Light, een jongen die kan transformeren in de superheld Megaman om zo samen met zijn robothond Rush kwaad te bestrijden in Silicon City. De grote schurk is in deze serie Sgt. Night.  De serie is ontstaan uit een samenwerking van Cartoon Network, Man of Action Entertainment, Dentsu Entertainment USA en DHX Media. Het is echter noemenswaardig dat de serie een tekenstijl heeft die afwijkt van de klassieke ontwerpen, wat onder sommige fans voor controverse heeft gezorgd.

Wat vind jij van deze trailer, en ben jij van plan om deze nieuwe serie te gaan kijken? Laat het ons weten in een reactie!