Moleskine en Nintendo werken samen aan nieuwe 8-bit wereld op papier

Verzamelaars opgelet voor deze limited edition uitgave!

Nintendo en Moleskine hebben samen een limited edition serie uitgebracht van Super Mario notebooks. Hieronder op de foto kan je deze notebooks zien.

Er zijn twee soorten boekjes die je kan verkrijgen. De twee “pocket size notebooks” laten de fysieke elementen van Super Mario games zien: de ene is een cartridge van de NES en de andere een Gameboy. De twee grote notebooks aan de andere kant laten beelden zien van vroegere Mario-games. De ene met een blauwe lucht op de achtergrond en de andere zwart met onderaan de knoppen van de controller.

Het zijn notebooks met lijntjes, een lint en afgeronde hoeken die een ideaal cadeau zijn voor iemand anders of voor jezelf. Vul ze met verhalen, ideeën, foto’s…. of verzamel en bewonder hen.

De prijs voor de notebooks is zo’n 17 – 22 euro per boekje en je kan ze vinden op de website van Moleskine (bestel ze hier voor Nederland en hier voor België). Elke notebook heeft ook een eigen set stickers. Verder kan je er ook een limited edidtion rugzak kopen van Super Mario voor 159 euro.

Ga jij deze notebooks in huis halen?

Eén gedachte over “Moleskine en Nintendo werken samen aan nieuwe 8-bit wereld op papier

Geef een reactie