Nieuwe DLC voor Mario Kart 8 Deluxe

Vandaag is er een update uitgekomen voor Mario Kart 8 Deluxe. Deze remake van de originele Mario Kart 8 is daarnaast voorzien van gratis DLC. Speel voortaan als Link in zijn Champion’s Tunic. 

Als je een aantal weken geleden had gezegd dat er (gratis) DLC voor Mario Kart 8 Deluxe zou komen had iedereen je voor gek verklaard. Toch komt deze update niet geheel onverwacht. Nog niet zo lang geleden heeft een medewerker van Nintendo in een interview gezegd nog niet klaar te zijn met Mario Kart 8. Vandaag komt daar dus het bewijs van in de vorm van deze update.

Het gratis DLC pakket bevat naast een nieuw speelbaar personage ook nog enkele andere voorwerpen. Zo zal de Master Cycle Zero vanaf nu ook speelbaar zijn. Deze motor zagen we voor het eerst als DLC bij Zelda Breath of the Wild. Daarnaast zijn speciale banden en een nieuwe glider uitgebracht zodat je de hele set compleet kan maken.

Beelden van deze nieuwe toevoegingen kan je in onderstaande trailer bekijken.

De gratis update is per direct te downloaden op de Nintendo Switch. Als je de software opstart zal je meteen een melding krijgen. Wil je liever het spel handmatig updaten, navigeer dan in het startmenu naar het spel, klik op het “+” knopje op de rechter Joy-Con en start de update vanaf daar. Dit kan handig zijn wanneer je het spel niet direct wil spelen maar je binnenkort wel op vakantie gaat waar geen internetverbinding is.

Zorgt deze update er voor dat jij weer (meer) Mario Kart 8 gaat spelen? Hoop je misschien nog op meer updates? Zoals altijd, laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Nieuwe DLC voor Mario Kart 8 Deluxe

  • 21/07/2018 om 12:34
    Permalink

    Mario Kart is een game die ik tussen andere games door speel.
    Laatste nog redelijk wat mee bezig geweest en zag gisteren inderdaad opeens een update Oo.

    Maar nu ik Ys binnen heb zal het wel een tijdje duren voor ik deze nieuwe DLC zal ‘ervaren’.

Geef een reactie