Gameplay beelden laten de nieuwe DLC van Mario Kart 8 Deluxe zien

Zie link in actie in zijn Champion’s Tunic. 

Mario Kart 8 Deluxe is, zoals de naam al doet vermoeden, in de basis Mario Kart 8. In de Deluxe-versie heeft Nintendo echter wel een aantal vernieuwingen doorgevoerd én alle eerder verschenen DLC toegevoegd. Alle levels in de game zijn hetzelfde als in de Wii U-versie maar je hebt nu wél in een keer het complete pakket.

Vandaag heeft Nintendo een update uitgebracht voor Mario Kart 8 Deluxe. Deze update brengt Link in zijn Champion’s Tunic, de Master Cycle Zero, speciale banden en een nieuwe glider naar het spel. De beelden kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

6 gedachten over “Gameplay beelden laten de nieuwe DLC van Mario Kart 8 Deluxe zien

Geef een reactie