Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Mania-update en Plus DLC zijn nu live

Gotta go fast, again!

Gotta go fast, again!

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Sonic Mania on Switch. Zoals je misschien al had verwacht voegt deze nieuwe update compatibiliteit toe voor de Sonic Mania Plus-versie. Voor de rest is het nog niet duidelijke welke andere toevoegingen of veranderingen er zijn gedaan. De upgrade naar Sonic Mania Plus kost €4,99.

Sonic Mania Plus is een uitgebreide versie van Sonic Mania, welke vorig jaar verscheen. De grootste toevoegingen van de Plus-versie zijn de twee nieuwe speelbare personages –  Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel – en de nieuwe Encore-modus. Encore-modus gaat verder waar Sonic Forces is opgehouden en laat zien wat er met Classic Sonic is gebeurd na zijn avonturen in die game.

Hieronder kun je een aantal gameplaybeelden bekijken van de nieuwe Encore-modus in Sonic Mania Plus. Ben jij van plan de geüpdatete versie aan te schaffen?