Heel veel nieuwe beelden WarioWare Gold

Het duurt niet lang meer voor we met WarioWare Gold aan de slag kunnen. Op 27 juli moet dit spel in de winkels liggen. In Japan vond Nintendo dit een mooie aanleiding om verschillende videos naar buiten te brengen. 

In alle vroegte vanochtend plaatste het Japanse YouTube account de eerste video op hun YouTube kanaal. In dit ruim twee minuten durende filmpje zien we helaas geen gameplay. De focus ligt hier op het verhaal van WarioWare Gold. Om dat echt goed te kunnen begrijpen zal je wel Japans moeten kunnen verstaan want ondertitels zijn er (nog) niet. Ook als je enkel naar de video kijkt kan het een en ander al wel duidelijk worden. Daarnaast geeft het een goed beeld van de sfeer en de gekozen grafische stijl.

Daar hield Nintendo echter niet op. Niet veel na bovenstaande publicatie verschenen er drie filmpjes die zich juist volledige focuste op de gameplay. Twee van deze filmpjes duren een halve minuut, de kans is daardoor groot dat deze als tv-reclame gebruikt gaan worden in Japan. Het andere filmpje duurt anderhalve minuut. Deze zal ingezet worden als reclame op het internet waar de tijd minder belangrijk is.

Tot slot is er ook nog een filmpje wat ruim vier minuten duurt. Dit is een combinatie van al het bovenstaande. Stukken uit het verhaal worden verteld en er zitten wat gameplay beelden in. Ook wordt de functionaliteit van Amiibo kort toegelicht.

Genoeg beeldmateriaal dus van dit spel. Zit jij al te wachten tot dat je over twee weken aan de slag kan gaan met deze te gekke combinatie van microgames? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Heel veel nieuwe beelden WarioWare Gold

Geef een reactie