Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Chicken Assassin: Reloaded op de Switch in actie

Kippen vechten de veren van hun lijf.

Kippen vechten de veren van hun lijf.

Chicken Assassin: Reloaded zal op 19 juli verschijnen op de Switch en hieronder hebben we nieuwe beelden voor je. De game is een snelle actie-RPG met een uitbundige verhaallijn. Spelers zullen in de huid kruipen van Mean Mcallister. De vijandige Spritzel en zijn handlangers hebben Candy, je vriendin, ontvoert. Als Mean Mcallister zal je dus op pad gaan om je vriendin te redden. Zodra je verder op pad bent, zul je Mean kunnen upgraden met verschillende vechttechnieken.

De game zal tien epische missies bevatten, met meer dan 450 unieke voorwerpen.Als je van uitdaging houdt kan je ook de zogeheten pittige ‘Boss Raids’ doen, waar je baas na baas zult verslaan.