Redd geteased voor Animal Crossing : Pocket Camp

En net nu we dachten van deze beruchte vos af te zijn!

Redd, de vos die regelmatig probeerde om je valse kunstwerken te verkopen in de console-games van Animal Crossing komt binnenkort naar Pocket Camp. Maar dat is nog niet alles, het lijkt er namelijk op dat Redd afstand heeft gedaan van de valse kunstwerken en in plaats hiervan zich naar de meubels heeft bekeert. Zou hij de oude trucjes verleert zijn of blijken de meubels die hij verkoopt toch niet zo echt als ze lijken? We zullen het zien!

Welke functie denk jij dat Redd op zich zal nemen in Animal Crossing : Pocket Camp? Laat het ons weten in de reacties!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie