Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwste game van Super Rare Games bekend

Dit keer krijgt "Lovers in a Dangerous Spacetime" een gelimiteerde fysieke oplage

Super Rare Games is een uitgever die indietitels in gelimiteerde opgave fysiek uitbrengt. Lovers in a Dangerous Spacetime is het vierde spel wat ze naar de Switch brengen. 

Eerdere spellen die uitgebracht zijn door Super Rare Games zijn Human Fall Flat, The Flame In The Flood en Shelter Generations. De eerste twee spellen kregen een oplage van 5.000 exemplaren. Shelter Generations en Lovers in a Dangerous Spacetime worden slechts 3.000 keer gedrukt.

Lovers in a Dangerous Spacetime verscheen vorig jaar oktober in de Nintendo eShop. In het spel moet je een raket besturen om de bezeten robots te verslaan. Samenwerken is daarbij essentieel. De focus van dit spel ligt dan ook bij de coöperatieve gameplay. Door met twee of meer spelers samen te werken kan je de taken verdelen. Hoewel co-op centraal staat bij dit spel is de gehele game ook in je eentje te voltooien.

Bestel je de fysieke versie van dit spel dan krijg je een aantal leuke extra’s. Er komen dan wat stickers bij van Super Rare Games en je krijgt drie willekeurige ruilkaarten. In het totaal zijn er vijf van deze kaarten te verzamelen dus als je ze allemaal wil zal je het spel meerdere keren moeten bestellen! De fysieke versie kost €33,99 en zal, op het moment van schrijven, over drie uur in de voorverkoop gaan.

Ondanks het feit dat de oplage gelimiteerd is lijkt het niet alsof ze heel snel uitverkocht zullen zijn. De eerdere drie spellen uitgegeven door Super Rare Games zijn allemaal nog te bestellen.