Komende vrijdag update voor Mario Tennis Aces

Komende vrijdag, 20 juli, zal er een update verschijnen voor Mario Tennis Aces. Er zullen verschillende problemen opgelost worden en ook wordt het spel weer wat meer gebalanceerd gemaakt. 

Mario Tennis Aces verscheen een maand geleden voor de Nintendo Switch. Het was Mario’s sportdebuut op Nintendo’s hybride console. Voor veel mensen was het een flinke verbetering ten opzichte van het tegenvallende Ultra Smash op de Wii U. Er zat een verhaalmodus in en ook het aantal banen was aanzienlijk verbeterd.

De belangrijkste speelmodus van deze versie is de online toernooi stand. Daarin kunnen spelers van de hele wereld het tegen elkaar op te nemen. Om er voor te zorgen dat dit wel een eerlijke strijd is zijn er af en toe wat kleine aanpassingen nodig, zo ook deze vrijdag. Deze updates zijn nodig zodat ieder personage een eerlijke kans heeft. Zou Nintendo dit niet doen zou je al snel zien dat de wereldwijde ranglijsten allemaal gebruik maken van hetzelfde personage.

Hoe laat de update vrijdag precies gedownload kan worden is nog niet bekend. Vaak verschijnt hij ergens in de nacht zodat je hem ’s ochtends meteen kan downloaden. Het downloaden van de update zal vereist zijn alvorens je online kan spelen in Mario Tennis Aces.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Komende vrijdag update voor Mario Tennis Aces

Geef een reactie