Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hungry Shark World verschijnt vandaag

Daar hoort natuurlijk een lanceringstrailer bij.

Zonder enige aankondiging verscheen Hungry Shark World gisteren in de Japanse eShop. Vandaag komt dit spel ook naar Amerika en Europa toe. Om het spel toch wat extra onder de aandacht te brengen bracht Ubisoft een lanceringstrailer uit. 

In Hungry Shark World kruip je in de huid van een van de twintig speelbare haaiensoorten. In grote open wereld ga je op zoek naar eten. Je kan je buik vullen met andere vissen maar ook mensen vallen ten prooi aan deze roofdieren. Heb je de besturing een beetje onder de knie dan is het ook mogelijk om via een sprong vogels uit de lucht te halen.

Door veel te eten kan je je haai steeds sterker maken. Ook kan je hem voorzien van upgrades zoals bijvoorbeeld een jetpack. Dat is ook wel nodig want hoe meer je eet hoe groter de jacht op jou gaat worden. In Hungry Shark World gaat het om de “survival of the hungriest” in andere woorden, de hongerigste blijft overleven!

Je kan in Hungry Shark World aan de slag gaan in verschillende missies. Deze zullen ook hun eigen eindbazen hebben die opgegeten moeten worden. Ook zit er een mogelijkheid in om voor een zo hoog mogelijke score te gaan. Voor ieder wat wils dus.

Hungry Shark World verschijnt later vandaag in de Nintendo eShop en kost dan €10,-. Bekijk de trailer van het spel hieronder.