Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste bewegende beelden van de Nautilus 47

Dit wapen komt volgende maand beschikbaar in Splatoon 2.

Vorige week schreven we al over de Nautilus 47, een nieuw wapen wat in augustus verschijnt. Waar we het toen moesten doen met enkel een foto, hebben we nu ook bewegende beelden!

Het nieuwe wapen wat over twee weken verschijnt in Splatoon 2 zag er op de foto’s al indrukwekkend uit. Het wapen wat opgeladen moet worden voordat je kan vuren heeft een speciale functie. De meeste van deze wapens verliezen hun lading namelijk na het transformeren in een inktvis. De Nautilus 47 kan zijn lading echter vasthouden. Zo kan je op een tegenstander af zwemmen en hem verrassen met dit zeer krachtige wapen.

Het Twitter account van Nintendo UK/VS deelde de beelden van de Nautilus 47 eerder vandaag via bovenstaande tweet. We zien het wapen hier gebruikt worden in de testomgeving van Splatoon 2. Helaas zien we dus nog niet zijn kracht tijdens een gevecht.

De Nautilus 47 komt samen met nog minstens één ander wapen en een nieuwe map in augustus naar Splatoon 2. Sinds de grote 3.0 update van Splatoon 2 heeft Nintendo er voor gekozen wapens en maps nog maar een keer per maand toe te voegen in plaats van wekelijks. We verwachten dat deze wapens en map op de eerste van de maand, woensdag 1 augustus, uitgebracht zullen worden.