Stay komt nog deze zomer naar de Switch

Inclusief een eerste trailer.

Stay zal deze zomer nog verschijnen op de Nintendo Switch, dit maakte het team van PQube en Appnormals vandaag bekend. Het verhaal in de pixel-art adventure game bevat 24 levels die op meerder manieren kunnen worden beleeft, daarnaast bevat de game over zeven verschillende eindes.

Je hebt als doel om te zorgen voor het hoofdpersonage Quin, een therapeut, die zit opgesloten in een lege kamer met alleen een PC tot zijn beschikking. Quin kan op deze computer alleen chatten in een chatroom. Hoe ga jij hem helpen ontsnappen?

Om hem te helpen heb je de beschikking over enkele webcams, waarvan een op zijn pc. Zo kun je zien wat hij uitspookt als je hem even alleen moet laten. Het spel speelt zich af in real-time en dit betekend dat als je Quin achterlaat de klok in het spel gewoon doortikt. Geheel ongevaarlijk is dit niet want je weet nooit wat er gebeurd in de periode dat je geen oogje in het zeil houdt.

Bekijk hieronder de aankondigings-trailer

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Stay komt nog deze zomer naar de Switch

Geef een reactie