Crossing Souls komt naar de Switch

Voor alle fans van action-adventure games die zich afspelen in de jaren 80. 

Enkele dagen geleden meldde we nog dat Devoler Digital Not a Hero: Super Snazzy Edition volgende maand naar de Switch brengt. Daar is niets aan veranderd, maar het bedrijf heeft nu aangegeven dat we ook een andere game van hun binnenkort op de Switch mogen verwelkomen; Crossings Souls.

Crossing Souls is een action-adventure game die zich afspeelt in het California van de jaren 80. Een groep vrienden ontdekt een mysterieuze roze steen waarmee ze tussen twee dimensies kunnen reizen: het uitgangspunt voor een groots avontuur waarbij ze betrokken raken in een groot overheids complot. In de game bestuur je vijf verschillende personages, elk met hun unieke vaardigheden en gevechtsstijl. Door tussen personages te wisselen wanneer dat nodig is win je gevechten en los je puzzels op, waarmee je probeert je familie en de wereld van de ondergang te redden.

Crossings Soulds is vanaf 26 juli beschikbaar. De trailer kun je hieronder bekijken.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Crossing Souls komt naar de Switch

Geef een reactie