Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tempest Trials – Sweet Dreams begint vanaf vandaag in Fire Emblem Heroes!

Deze mobiele titel zag opnieuw een content update.

Het is vanaf vandaag weer tijd voor Tempest Trials!

Het is vanaf vandaag weer tijd voor Tempest Trials!

Van 15 tot 25 juli is er een nieuwe editie van deze gamemode in Heroes. De Tempest Trials dagen spelers uit om hun units meerdere maps achter elkaar te laten overleven. Dit keer staat alles in het teken van de zomerunits. Wederom zijn er mooie rewards te verkrijgen voor spelers die hoog scoren. Zo is nu voor het eerst een Flashing Blade-seal te krijgen, een skill die voorheen erg zeldzaam was. Tevens kun je een HP/Resistance-seal krijgen en een Speed Ploy-seal. Tot slot is Masked Marth ook weer als reward te verkrijgen! Ben jij er klaar voor?