Octopath Traveler uitverkocht in Japan; volledige kaart van Orsterra gedeeld

De nieuwe JRPG van Square Enix doet het goed in Japan.

Over een paar dagen hebben we een beter beeld over de verkoopcijfers van Octopath Traveler in Japan. Aankomende woensdag zal er een nieuw rapport verschijnen met de verkoopcijfers in Japan. Er is in ieder geval al een positief nieuwtje. Het officiële Japanse Twitter-account van Square Enix heeft een verontschuldiging geplaatst over het feit dat de game bijna nergens meer te verkrijgen is. In de tweet geeft Square Enix advies om de game digitaal te kopen als je hem zoekt.

Daarnaast heeft Francesca Berald de volledige kaart van Orsterra, de wereld die onze acht helden gaan verkennen, gedeeld. De kaart kun je hieronder bekijken.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

7 gedachten over “Octopath Traveler uitverkocht in Japan; volledige kaart van Orsterra gedeeld

Geef een reactie