Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Nieuwe informatie uit datamine Xenoblade Chronicles 2

Dataminers blijven sneak-peeks uitdelen. 

Dataminers blijven sneak-peeks uitdelen. 

De informatie komt van Xenoblade Chronicles 2 fan Moosehunter, die wel vaker informatie deelt uit de game. Zo wisten we bijvoorbeeld dankzij hem dat Shulk en Fiora in de Challenge Mode Pack zouden zitten, voordat dit officieel werd aangekondigd.

De nieuwste informatie die boven is komen drijven gaat over Siren, de enorme Artifice die Mythra en Pyra af en toe op roepen in de game. Data is namelijk gevonden dat deze in gevechten gebruikt kan gaan worden, al is het niet helemaal duidelijk hoe, wat of waar. Zo is het bijvoorbeeld niet duidelijk of het een eenmalig evenement is in de Torna uitbreiding of dat het iets is dat veelvoudig gebruikt kan worden. Sommigen speculeren dat het te maken heeft met Blade Combo’s en de Party Gauge, waar het misschien Chain Attacks of de Full Burst vervangt. Ook is er data gevonden voor een vijandige versie van de Siren, wat misschien wel de Siren versie van Malos is. Wat het echter ook is, er is geen data gevonden dat de Artifice ook in de “overworld” gebruikt kan worden. Ze zullen dus echt gebonden zijn aan gevechten.

Xenoblade Chornicles 2: Torna- The Golden Country zal op 14 september beschikbaar zijn. De DLC zit inbegrepen in de Expansion Pass, maar zal ook apart te verkrijgen zijn.