Pokémon Let’s Go vergeleken met Pokémon Yellow

Afgelopen week verschenen er twee nieuwe trailers van Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee. GameXplain legde deze trailers naast het origineel en vergeleek beide spellen. 

De trailers die we afgelopen donderdag te zien kregen gaven ons veel nieuwe informatie. We kregen verschillende Pokémon te zien waar de speler op kon rijden. Ook zagen we voor het eerst de gym van Mysty. Alle gebieden die we in de trailer gezien hebben zijn uiteraard ook te vinden in Pokémon Yellow.

Nadat de trailers verschenen is GameXplain meteen aan de slag gegaan om alle locaties op te zoeken in Pokémon Yellow. Vervolgens zijn beelden van beide locaties naast elkaar gelegd. Zo kan je goed zien welke grafische upgrade het spel heeft gehad. Alle locaties zijn nu volledig geanimeerd in 3D. Ook is er veel gewerkt met lichtinval en schaduwen.

Naast deze visuele upgrade is het opvallend dat het spel toch nog erg veel overeenkomsten vertoond. Heb je Pokémon Yellow vroeger veel gespeeld dan zal je bepaalde gebieden meteen herkennen. Wat wel anders is, is het feit dat er constant een willekeurige Pokémon achter je aan kan lopen. Hierboven hebben we al een aantal screenshots van het filmpje voor jullie geplaatst. Benieuwd naar de hele vergelijking? Bekijk dan onderstaande video. Daarin worden de beelden eerst op normale snelheid naast elkaar gelegd en vervolgens ook nog een keer in slowmotion.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Pokémon Let’s Go vergeleken met Pokémon Yellow

Geef een reactie