My Nintendo heeft Octopath beloningen

My Nintendo, het loyaliteitsprogramma van Nintendo, heeft weer twee nieuwe beloningen geplaatst. Tot nu toe lijkt het helaas alleen voor Amerikaanse bezoekers mogelijk. 

Vroeger had je Vip 24/7, daarna kwam Club Nintendo en tegenwoordig moeten we het doen met My Nintendo. Een site waar je munten kan verdienen door in te loggen of bepaalde activiteiten te voltooien. Ook het kopen van games draagt bij aan een hoger punten aantal. Deze punten kan je dan weer inwisselen voor verschillende beloningen. Vandaag kwamen daar twee Octopath beloningen bij.

Achtergrond

De eerste beloning is een pakket met achtergronden. Koop je deze beloning voor 50 platinum punten dan krijg je niet alleen een bureaublad achtergrond. Je kan dan ook meteen je mobiel voorzien van een nieuwe look. De twee verschillende achtergronden die je krijgt hebben de volgende formaten:

Landschapstand: 3840×2160 – 2560×1440 – 1920×1080 – 1366×768 – 1280×1024
Portretstand: 1440×2560 – 1242×2208 – 1080×1920 – 750×1334 – 720×1280 – 640×1136

Boxart

De andere beloning heeft te maken met de boxart van Octopath Traveler. Deze beloning kost je eveneens 50 platinum munten. Hiervoor krijg je dan acht verschillende downloadbare boxarts. Je kan deze boxart vervolgens uitprinten en zo de huidige boxart vervangen.

Voor 50 platinum munten krijg je alle acht de boxarts die ieder een ander hoofdpersonage op de cover hebben. Je hoeft dus niet te kiezen welke van de acht je graag wil. Een nadeel is wel dat je de boxart zelf nog zal moeten printen waardoor de kwaliteit vaak minder is dan de officieel uitgegeven boxart.

Deze beloningen buiten Amerika krijgen?

Zoals eerder in dit artikel stond zijn deze beloningen enkel te downloaden uit de Amerikaanse MyNintendo winkel. Woon je in Europa en wil je toch graag deze beloningen ontvangen dan zijn er verschillende mogelijkheden.

De eerste mogelijkheid is het veranderen van je account. Door bij je profielinstellingen aan te geven dat je niet uit Nederland of België maar uit Amerika komt zal je ook in de Amerikaanse MyNintendo winkel belanden. De platinum munten die je in Nederland of België hebt verdiend zullen gewoon meegenomen worden, waardoor je deze beloningen meteen kan downloaden. Gouden munten worden overigens niet meegenomen, gelukkig zijn die voor deze aanbieding niet nodig.

Een tweede optie is wachten totdat deze beloningen online verschijnen. Omdat het simpelweg om een paar afbeeldingen gaat is de kans groot dat deze binnenkort van verschillende sites te downloaden zijn. Ook kan je contact zoeken met Amerikaanse vrienden/kennissen om te vragen of zij het product voor je willen downloaden en hem dan per mail door te sturen.

Ook voor niet Amerikanen zijn er dus mogelijkheden genoeg om aan deze toffe Octopath Traveler beloningen te komen.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “My Nintendo heeft Octopath beloningen

Geef een reactie