Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution wordt volgende Pokémon-film

De Genetic Pokémon keert terug naar het witte doek.

Vanaf vandaag kunnen Japanse Pokémon-fans Pokemon the Movie: Everyone’s Story bezoeken in de bioscoop. Helemaal aan het einde van de film werd al een klein voorproefje gegeven wat we volgend jaar van de nieuwe Pokémon-film kunnen verwachten. Verschillende mensen die de film al hebben gezien zeggen dat Masachika Ichimura, de originele stem voor Mewtwo, een voice-over heeft in de teaser. Hij zegt “Wie ben ik? Waar ben ik?” – bekende quotes van Mewtwo uit de originele Pokémon-film. Daarbij verschijnen korte fragmenten van bubbels en het oog van Mewtwo, gerenderd in CGI.

Wat betreft het logo, volgens getuigen is het dezelfde afbeelding voor de eerste film, met het woord “Evolution” toegevoegd beneden aan de rechterkant. De volledige titel luidt: Pokemon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution. De film gaat volgens de teaser in 2019 in première. Geen verdere informatie over Pokemon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution is op dit moment bekend. De teaser is ook nog niet online gepubliceerd.

Bron

 

 

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution wordt volgende Pokémon-film

Geef een reactie