Officiële Japanse Nintendo Store geeft schatting grootte Super Smash Bros. Ultimate

Als je de game digitaal wil hebben, kun je alvast ruimte vrij gaan maken.

Hoewel het nog wel even duurt voordat we aan de slag kunnen met Super Smash Bros. Ultimate, heeft de officiële Japanse Nintendo Store wel al een schatting gegeven van de hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt als je de game in de Nintendo eShop aanschaft. Volgens Nintendo zal je ongeveer 16 GB nodig hebben als je de game wil installeren op je Switch.

We moeten nog een paar maanden wachten op de lancering van Super Smash Bros. Ultimate en het spel is vrijwel zeker nog steeds in ontwikkeling. Dat betekent dat het op het moment eigenlijk onmogelijk is om aan te geven hoeveel ruimte er uiteindelijk nodig zal zijn voor het downloaden van de game. Tegen het eind van 2018 zullen we waarschijnlijk preciezere gegevens krijgen.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt wereldwijd op 7 december 2018.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Officiële Japanse Nintendo Store geeft schatting grootte Super Smash Bros. Ultimate

Geef een reactie