Een bekend duo verschijnt in Pokémon: Let’s Go

Bereid je maar voor, want hier zijn ze weer hoor.

Gister hebben we veel nieuwe informatie gekregen over de aankomende Pokémon-titels voor Nintendo Switch. In Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee keren spelers terug naar de bekende Kanto-regio om de acht Gym Badges te verzamelen en een einde te maken aan de snode plannen van Team Rocket. Team Rocket verscheen voor het eerst in Pokémon Red en Blue en is uitgegroeid tot de bekendste criminele organisatie in de Pokémon-serie.

In Pokémon: Let’s Go zullen echter twee hele speciale leden van Team Rocket verschijnen. Jessie en James verschenen voor het eerst in de Pokémon anime en verschijnen tot de dag van vandaag nog steeds als vaste leden van de cast. Ze zijn tevens één keer verschenen in de mainline games, namelijk in Pokémon Yellow. Nu hebben we de bevestiging dat dit duo ook hun opwachting zal maken in de Let’s Go-titels. In de nieuwe Japanse trailer – die je hieronder kunt bekijken – zie je tegen het einde van de video Jessie, James en Meowth die de speler uitdagen tot een gevecht.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu/Eevee verschijnt wereldwijd op 16 november 2018.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Een bekend duo verschijnt in Pokémon: Let’s Go

Geef een reactie