Captain Toad port niet geheel vlekkeloos

Vandaag komt Captain Toad: Treasure Tracker uit voor de Nintendo 3DS en de Nintendo Switch. Dat dit een directe port is van een Wii U-game heeft Nintendo niet echt weten te verbergen.

Speel je de Switch-versie van dit spel dan zal je zien dat Nintendo een beetje slordig is geweest bij deze port. Maak je gebruik van de Amiibo functie dan zie je iets vreemds. In eerste instantie zal het spel je vragen om de Amiibo op de rechter Joy-Con te zetten. Doe je dit, dan krijg je een kleine verrassing. Die verrassing komt echter uit de linkeronderkant van het scherm. Precies op de plek waar je in de Wii U-versie de Amiibo moest scannen. Deze slordige fout werd gevonden door Twitteraar @Akfamilyhome en is hieronder te zien.

Dit soort fouten zijn gelukkig eenvoudig te herstellen met een update. We verwachten dan ook dat Nintendo op korte termijn een update uit zal brengen. Of dezelfde fout ook in de 3DS-versie zit is nog niet bekend. Waarschijnlijk hebben ze in dat spel zo veel aan moeten passen aan het andere schermformaat dat de fout daar wel is opgevallen en ze hem er zelf al uit verwijderd hebben.

Captain Toad: Treasure Tracker ligt vanaf vandaag in de winkel voor zowel de Nintendo Switch als de Nintendo 3DS. Je maakt tot 16 juli ook nog steeds kans om dit spel te winnen bij Daily Nintendo. Ga daarvoor naar dit artikel. Heel erg veel succes!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Captain Toad port niet geheel vlekkeloos

Geef een reactie