All-Star Fruit Racing krijgt fruitige launch trailer

De release van All-Star Fruit Racing wordt gevierd met een trailer.

Vanaf vandaag kunnen Switch-bezitters aan de slag met een nieuwe racer. All-Star Fruit Racing is een actievolle racegame waarin je alles uit de kast moet halen om de beste te zijn in de carriëre mode. Je kunt jezelf uitdagen in de zelfgemaakte toernooien met extra gametypes zoals uitschakel races. Race rond op bijzondere banen waar bijvoorbeeld sneeuwballen die je kunnen verpletteren naar beneden vallen.

Naast al deze singleplayer modi zijn er ook mogelijkheden om je vrienden uit te dagen in de split-screen modus voor maximaal vier spelers. Maak door middel van vrij te spelen onderdelen jouw perfecte kart en domineer de racebanen. Bekijk de launch trailer hieronder.

4 gedachten over “All-Star Fruit Racing krijgt fruitige launch trailer

Geef een reactie