Splatoon 3.2.0 update verschijnt morgen

Morgen verschijnen de twee nieuwe Splatoon Amiibo van Pearl en Marina. Daarnaast komt er ook een 3.2.0 update met daarin enkele verbeteringen. Ook maakte Nintendo bekend welke nieuwe stages en wapens er aan zitten te komen. 

Erg veel informatie dus die vandaag door Nintendo naar buiten is gebracht. De Pearl en Marina Amiibo waren al een tijd geleden aangekondigd en kregen laatst ook hun eigen nieuwsbericht.

De update is wel interessant. Naast verschillende verbeteringen aan de balans van het spel zal er ook het een en ander aangepakt worden aan de Octo Expansion DLC. Tegelijk met de aankondiging van deze update bracht Nintendo nieuwe informatie naar buiten over toekomstige stages en wapens.

Zo kunnen we op korte termijn “Ancho-V Games” als stage verwachten. Deze map is gebaseerd op het kantoor waar Squid Beatz zich huisvest. Hieronder is alvast een screenshot van deze nieuwe map te zien.

Naast een nieuwe map gaf Nintendo ook informatie over twee nieuwe wapens. De “Nautilus 47” en de “Bloblobber”. Wanneer we deze nieuwe wapens en de nieuwe stage kunnen verwachten is nog niet bekend. Met het nieuwe updateschema van Nintendo lijkt het logisch dat deze op 1 augustus verschijnen.

De 3.2.0 update van Splatoon verschijnt morgenochtend en zal je moeten installeren voordat je online kan spelen.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie