Nieuwe updates voor Mario Kart 8 Deluxe gepland

Krijgen we na Nintendo Labo nog meer nieuws?

Nintendo heeft een nieuwe video gepost met Shinya Takahashi waarin hij een aantal verschillende Switch-games bespreekt, waaronder de aankomende Super Smash Bros. Ultimate, Splatoon 2 en Mario Kart 8 Deluxe. Normaliter worden in dit soort mini-interviews maar weinig nieuwe zaken aangekondigd, maar vandaag is een uitzondering.

Toen Takahashi naar Mario Kart 8 gevraagd werd, vertelde hij in eerste instantie over de nieuwe Nintendo Labo-integratie en dat hij spelers aanraadde dit uit te proberen. Daarna vertelde hij dat er “verdere updates voor Mario Kart 8 Deluxe” in de planning staan. Wat deze updates precies inhouden, is nog onbekend. Het kan gaan om verdere Labo-integratie, maar misschien wel meer game content. De tweet met het interview is hieronder te bekijken.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

5 gedachten over “Nieuwe updates voor Mario Kart 8 Deluxe gepland

 • 12/07/2018 om 22:46
  Permalink

  Natuurlijk zouden nieuwe karakters en banen erg mooi zijn, vooral als het bijvoorbeeld samen met nintendo switch online gelanceerd wordt, maar ik denk niet dat sit het geval is

  Ik verwacht iets kleiners, bijvoorbeeld interactie met de aankomende mario kart app voor mobiel.

 • 13/07/2018 om 17:49
  Permalink

  Het liefst zou ik graag allemaal nieuwe game content zien, maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren haha….Maar who knows?! 😉

 • 13/07/2018 om 22:11
  Permalink

  Ik hoop iets van een manier om met vrienden samen online te spelen, of misschien wel DLC! Maar waarschijnlijk zal het geen DLC zijn aangezien bij die game al DLC in begrepen zit.

Geef een reactie