Hint Art nummer 11 verschijnt voor Super Mario Odyssey

Opnieuw heeft Nintendo Hint Art gepubliceerd van Super Mario Odyssey. Weet jij waar deze locatie is? Op deze plek vind je geen manen maar wel iets anders leuks!

Een tijdje terug is Nintendo begonnen met het delen van nieuwe Hint Art voor Super Mario Odyssey via sociale media. Hoewel het vinden van de juiste locaties geen Power Moons oplevert, krijgen diegenen die ze vinden wel een klein extraatje. De laatste Hint Art verscheen afgelopen nacht op de sociale media kanalen van Nintendo. Bekijk deze Hint Art hieronder.

 

Op de locatie van het kruisje kun je een kleine bonus vinden. Weet je niet waar het is? Wij van Daily Nintendo zochten het voor je uit en hebben de exacte locatie gevonden en beschreven. Pas op, de volgende twee alinea’s bevat daardoor wel wat spoilers.

De nieuwe Hint Art vinden:

De Hint Art die we deze keer krijgen laat niet heel erg veel zien. Zoals gebruikelijk moeten we weer op zoek naar de plek waar het kruisje zit om daar een Stampsprong te maken. Op de afbeelding zien we twee cirkels met daarin een soort krassen. Kattenliefhebbers herkennen hier waarschijnlijk meteen het gekras met klauwen in. Dat is ook de richting waarin we moeten gaan zoeken.

Deze klauwen zijn echter niet van een kat maar van de grote draak uit het Ruïnerijk. Ga met de odyssey naar deze plek om vervolgens helemaal naar boven te gaan waar de draak uitgeput op de grond ligt. Ben je hier aangekomen dan zie je meteen de cirkels die ook in de afbeelding te zien zijn. Zoals te zien in de afbeelding moeten we aan de linkerkant zijn. Zodra je daar bent zie je de klauwstrepen al op de grond staan. Doe je hier een Stampsprong dan verdien jij een leuk extraatje. Dit keer is het niet een 8-bit Luigi die je komt verrassen. Wat het wel is mag je zelf ontdekken, veel succes!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie